Netwerk Notities videoreeks

Waar zou ik staan zonder de kracht van netwerken?

Volgens mij is dat iets wat vaak onderschat wordt door ondernemers en daarom wil ik daar iets aan doen.
Want ik weet zeker dat jij, met de juiste tips ook diezelfde kracht kan ervaren van het netwerken.

Sinds 2018 ga ik wekelijks naar een netwerkmeeting van mijn netwerkgroep (BNI Lessius).
Nadat ik daar de smaak te pakken had ben ik verder dan dat gegaan en heb ik mezelf voorgenomen dat ik maandelijks minstens 1 ander netwerkevent bezoek, wat ik ook nu al gedurende 3 jaar aan het doen ben.

2 jaar geleden heb ik samen met een collega ondernemer, Wannes De Loore, een nieuw soort netwerk concept bedacht dat we nu ook maandelijks organiseren in mijn regio en regelmatig ook elders. (Binnenkort misschien wel in heel Vlaanderen).
Volgende maand start ik ook met weer een nieuw concept, Lensconnect, waar ik fotografen van over heel Vlaanderen ook maandelijks bijeen wil brengen.
Om maar te tonen dat ik toch al een zekere expertise heb in het netwerken.

Netwerken heeft niet enkel mijn carrière een boost gegeven en zelfs overeind gehouden tijdens de Corona periode. Het heeft me ook enorm veel geleerd over ondernemerschap, over mezelf en hoe de wereld in elkaar zit.

Wat mag je verwachten van deze videoreeks?

Misschien heel wat minder over fotografie en videografie, maar meer over het netwerken als ondernemer in het algemeen. Ik heb echt al alle beroepen zien voorbijkomen bij het netwerken.
Van fotografen tot marketeers, grafisch designers, bouwbedrijven, loodgieters, coaches, yoga instructeurs, begrafenisondernemers, bloemisten, pottenbakkers, restaurateurs,…

Iedereen kan enorm veel business halen en leren uit netwerken als je weet wat je doet.
Dus het is zeer eenvoudig wat je mag verwachten. Je krijgt tips, inzichten en verhalen over de wondere wereld van netwerken.

Deze reeks zal elke 2 weken een nieuwe aflevering krijgen (of sneller als ik zin heb) en ze worden gepost op mijn youtube kanaal https://www.youtube.com/@johangagelmans.

Abonneer je op dit kanaal om helemaal niets te missen zodat ook jij binnenkort kan knallen op de vele verschillende netwerkmeetings in jouw buurt!

Hieronder kan je alvast de eerste twee aflevering vinden!

Previous
Previous

7 Pijlers van LensConnect

Next
Next

7 stappen om een contentkalender voor jouw bedrijf te maken.